Den fjarde dagen kungen kursen fick vi nagon uppgift att beratta ett kaseri

Den fjarde dagen kungen kursen fick vi nagon uppgift att beratta ett kaseri

Mig valde e subjekt darbort sjalv darutover nyligen hade gjort nagon kanske vida research

Ni kan tacka mig i forvag, om ni vill, for saken da forsakels mig gjort i grimas sikte att distribuera ljus til nago bruten var tids mest het fragor. Det har befinner sig uppsyn redovisning a insidan fran Tinder.

Eftersom livets vandningar sa ager mig omedelbart haft opportunitet att dampa uppsyn nyfikenhet gallande dejtingappar. Kanske ej sa kopiost darfor at mig ville pricka e domstol strax men darfor att det uppstod e klyfta mirakel sommaren mi ick kunde begripa skad sasom aven oppnade en opportunitet.

Hursomhelst, mi angrep det ha sasom jag villig utfor. Analytiskt och metodiskt som nago statlig tjansteman, men tillsammans karna forsena stenaldern nedarvda bekraftelsebehov dalig dolt strax nedanfor orden sam bortom bilderna (mer forsavit det framti). Sam odl, saso extra till min nya kannedom, odl kan omedelbart likasa samtliga andras nyfikenhet stillas. Du kan tacka jag framtid forut nu befinner sig vi verksam.

Jag laddar ned appen och borjar rus i basfakta. Jag blir sallan anklagad for att besta vaghalsig, odla sjalv avslojar grima riktiga alder (50 ar, jepp) sam det kon mi kanner mig saso (hane, ater) sam vad mig soker (kvinnor, surprise).

Appen ber mig fylla opp bilder kungen mej sjalv och skriva marklig ord. Man kan forfatta max 500 indikation, stort som e vykort ungefar. Tillsamman assistans fran detta suger tycke samt knapp sjalvinsikt odl laddar mi oforsiktigt op markli bilder klocka centrum fotoalbum i telefonen samt knapar tillsamman mina 500 marke.

Hoppsan, glomde ungefar, jag behover ju justera ett par rege till. Alder gallande kvinnorna jag soker samt hur vidstrack dom dan mi kan grubbla mej att hang. Jag tanjer granser narvarande och valjer 39 ar at 52 ar darfor mi jag befinner sig 50, just fyllda. 70 km i omkrets.

(Spoiler fran uppfoljare: sjalv kommer i e ovrigt kaseri att korrigera detta, pa grund av anlednin, skada som avstamp vart det odl. Forlat)

Javisst. Nu ar sjalv gallande banan. Eller marknaden nog vi skall saga. Jag befinner si ute mot digital beskadan kungen okanda kvinnors telefoner.

Mi granskar mina maltavlor, 39-52-aringar inom 7 mil. Jag titta deras bilder sam laser deras forsaljningsargument. praktik, yoga, moderatbandy, resor, hundpromenader. Alskar att fara gallande gifta sig med en brasiliansk tjej ferie. Tycker om krogen sam skogen. Soffmys.

Uppskattar foder

Ett andel, ratt massa minsann, kvinnor undanber sig DP, KK eller ONS. (mig far googla forkortningar). DP befinner sig en kodord forut en remarkabel foreteelse, dicpic. Uppenbarlige odla skickar flera karlar ett bild pa kottstumpen saso digitalt parningsrop. KK det begriper man ju – kamratkopulera. ONS har intet med onsdagar att handla, de vill bara inte innehava e one night stand. (Tack Google pro info)

Bilderna villig kvinnorna befinner si fran gymmet sam lopsparet, forstas. Nagon andel bilder i motljus sam bristfallig skarpa skulle skippats. Manga bilder av semestrar i varma lander, som att kvinnorna hygglig dar, hederlig emeda kande sig som snyggast, solbranda och avslappande. Alltemellanat star kvinnan med nagons fattig ifall axlarna, karl ser hans labb, men bilden befinner sig klippt och han befinner sig franvarande. Vart sa delikat forut symbolik av baksida av underben sasom hederlig hant.

Bilderna villig mannen befinner si uppenbarligen fran ovrigt daska. Mig age inte sett dom, skad det star i klartext i kvinnornas profiler.

”Snalla, ta av dig solglasogonen samt ta pa dej nagot overkroppen. Och avsta fran fisken, motorcykeln och bilen. SD kan svajpa vanster”, skriver kvinnorna luttrat.

Nar nagon fruntimmer lajkar exakt undertecknad svajpar do hoger sam sjalv hamnar i hogen forut intressanta objekt. Mig kan kika att nagon lajkat, skada icke vem hon befinner sig. Ifall mig, vilket ju befinner si statistiskt osannolikt, svajpar samma fruntimmer i grimas godiskorg odla passa vi och vi kan ta bekantskap. Sa fjarran befinner si det avgiftsfri. Som alltsammans drog, kostnadsfri i inledning.

Tinder fragar forsatligt ifall vi vill figurera oftare pro dom letande, anlanda hogre upp i ranking, bliv e toppval. Vi kan boozta forut sjuttiofem spann. Emedan flyger hjartan ovanfor skarmen sasom om karl vunnit nagot i e lek. Vi inneha levlat upp saso ungdomar uppge.

Knarklangaren Tinder fattar nar vi befinner sig fardig pro tyngre grejor. Appen fragar forsavit det befinner sig dags att testa Tinder Gold. An forbattrin, darborta kan vi beskada vilka villig andra sidan sasom lajkat. Stav enkom 169 kr i manaden sa kan man forvarva ett genvag mot matchningar. Ifall herre lyckats locka e att botten upp moderat i andra anden salede.

Som alla missbrukare fastsatt i skiten begripe vi inte att Gold stav 169 kr/man enkom serverar oss dem saso itu e skal fastnat vid var nog fullkomligt bedrovliga imag. Eller sasom i centru fall i enlighet med flera recensenter alldeles okey image (bytte ut bilderna sam skruvade pa texten 8-9 ganger). Ihardig vinner.

(odla, handlednin at somlig man som vill innehava batnad av Tinder Gold: begagnad profilbilder inte me brillor, ikladd jumper sam nago kort skrift darborta n undviker att hata och hota. undvik helst samt att posera tillsamman nyfangad firr, ty storleken ager ej av vikt)

Riktig odla eventuellt det ar den basta grejen for alla, att ej besta e rumpa eller ett konstlad dubblett utan enbart ratt och slatt befinna sig sjalv.

Slut kaseriUppgiften var att bidraga det nago ordning i tre delar med vaxande mening. Helst tillsammans ett skamtsam nuddning. Nago kanske skon grunka pro undertecknad, liknar centrum gamla bloggskrivande.

Texten ovanfor befinner si i grandiost sett saken dar mig gren nago natt kungen skrivarkursen, omedelbart lite redigerad och manglad. Manga som laste saken da beromde sam skrattade bra. Markli inneha tyckt att den i ursprunglig slutar en aning omgaende odla sjalv inneha kottat pa en aning mer dar.

Mi tanker att det finns kopiost mer i saken dar dar varlden att beratta om. Sjalv age ju icke ens nuddat vid baksida av underben saso plikt besta prostitution alternativt dom snaskiga livesandningarna villig Badoo. Mig kan beratta nagot om att hane villig parti kan konfektionera sin onskepartner tillsammans vikt/langd/harfarg/kroppsform/nationalitet till ett detaljeringsgrad som blir latt osmaklig gallande nagot vis. Antagligen nagot ifall chattarna aven. Darbort inneha mig blott sporadiska erfarenheter jag, det befinner sig en lek jag inte kan.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top

Užsakykite naujienlaiškį!

Pirmi sužinokite visas Varnėnų kaimo bendruomenės  naujienas, informaciją apie artėjančius renginius ir kitą aktualią informaciją!